zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Qntrl ile Süreç Yönetiminizi Daha Verimli Hale Getirin! 

31.05.21 11:18 AM By Denizhan

Her organizasyonun iş süreçleri kendine has bir yapıya sahiptir. Bu özgün yapı teknolojik araç seçimi söz konusu olduğunda kimi zaman zorlayıcı olabilir. Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte rekabet ortamının koşulları yeniden şekillenirken, işletmelerin dijital dönüşüm için adım atma noktasında daha hızlı davranması gerekiyor. Özellikle son yıllarda yaşadığımız sıra dışı durum, bir kez daha gösterdi ki iş süreçlerinin kesintisiz olarak devam edebilmesinin tek yolu doğru teknolojik araçları kullanmak! Değişen ve güçlenen rekabet ortamında hızın ne kadar önemli olduğunu göz önünde bulundurursanız, manuel olarak gerçekleştirdiğiniz her görev işiniz açısından hem zaman hem de maliyet kaybıdır. Bu kayıplara son vermeniz için geliştirilen Zoho ailesinin etkileyici üyesi Zoho Orchestly’den yeni bir haber var! İşinizin komuta merkezi görevini üstlenen Zoho Orchestly, süreç yönetimini tüm detayları ile kavrayarak organizasyonunuza verim katıyordu. Şimdi ise Qntrl adı altında, çok daha fazlasını vadediyor. Zoho Orchestly’nin yeni yüzü Qntrl’ü bu yazımızda mercek altına alıyoruz. Haydi başlayalım!

Departman yöneticilerinin görünürlük, kontrol ve bakım süreçlerini kolaylıkla otomatikleştirme yeteneği kazanmaları için geliştirilen Qntrl, onların en önemli şeylere odaklanmaları ve daha fazla başarı elde etmeleri için birçok avantaj sunuyor. Her işletmenin kendi süreçlerini yönetebilmek adına ihtiyaç duyduğu teknolojiye erişimi olmalıdır. Ama bu tek başına yeterli olmayabilir. Bu teknolojinin aynı zamanda, gerçek bir etkisi olması için organizasyon içerisindeki herkesin buna erişim sağlayabilmesi gerekir. Bunun olabilmesi için ise yazılımın kullanıcı dostu, uygulaması kolay ve sadece birkaç nitelikli kişi tarafından değil, herkes tarafından kullanılabilecek kadar uygun fiyatlı olması önemlidir. Zoho, iş süreci yazılımı dünyasını daha demokratik hale getirmek için çok çalışarak, yeni ürünü Qntrl’ü bu amaçla piyasaya sunmaktan büyük mutluluk duyuyor!


İş süreci yazılımının demokratikleşmesi

Kuruluşların iş süreçleri yönetimi için kullandıkları yazılım, modern bilgisayarın icadından bu yana uzun bir süredir mevcut. Ancak, bu yazılımın oluşturulduğu koşullar elbette ki değişti. İş süreci yazılımları çoğunlukla kullanımı zor uygulaması zor ve pahalı olması ile ünlüdür. Qntrl, bunu değiştirmek için yaratıldı ve her şirketin çalışanlarının tümünün kullanabileceği bir yapı kazandı. Bu duruma Zoho ailesi olarak, iş süreci yazılımının demokratikleştirilmesi diyoruz.


·    Kullanımı Kolay

Kullanılmayan bir yazılımı kuruluşunuzda tutmanın bir anlamı yoktur. Geçmişte şirketler kullanıma hazır yazılımlar satın aldılar. Demo sırasında harika görünen bu yazılımlar, hiç kullanılmadı. Neden mi? Uygulaması ve kullanması zordu, bu yüzden de kullanıcılar tarafından reddedildi.

Ancak, Qntrl farklıdır. Kullanımı oldukça kolaydır. Biraz eğitim ile hemen herkesin kullanabileceği Qntrl, bir süreç yöneticinin yaklaşık yarım günlük bir eğitimle iş sürecini yönetmeye başlayabilmesine olanak tanır.


·    Güçlü ve Geliştirilebilir

Bugün kullanımı kolay birçok araç bulabilirsiniz. E-tablolar ve E-posta araçları bunlara örnek olarak gösterilebilir. Ancak ölçeklendirilemez ve iyi düşünülmüş bir düzenleme yazılımının sağladığı faydaları sağlayamazlar. Sadece ‘kullanımı kolay’ olmak yeterli değildir. Yazılımın aynı zamanda, güçlü ve geliştirilebilir olması gerekir. Bu sayede kuruluş içerisindeki her bir kullanıcı yazılımı özelleştirebilir ve benzersiz koşullar içerisinde çalışmasını sağlayabilir.


Qntrl, Dünyanın 1 Numaralı Süreç Yönetimi Yazılımıdır. Neden mi?

  

Merkezi istekler, Eşsiz görünürlük

Qntrl ile ekibinize gelen talepleri merkezileştirebilirsiniz. API’leri diğer sistemlerden otomatik olarak istek oluşturmak için kullanabilirsiniz. Yapılması gereken her şeyi, kim tarafından ve ne zaman yapılması gerektiği şeklinde Qntrl üzerinde düzenleyebilirsiniz. Daha sonra ekibinize tüm öğelerin durumunun hızlı bir görünümünü sunabilirsiniz.

qntrl süreç yönetimi platformu

Süreç Uyumu

Qntrl, eşi benzeri olmayan düzeyde ayrıntılı bir kontrolü size sağlar. Sürecin hangi kısımlarını kimlerin yürüttüğüne siz karar verirsiniz ve görevlerin nasıl atandığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, hangi kuralları koyacağınızı ve iş akışınız aracılığıyla süreç kontrollerinin nasıl yürütüleceğini de kontrol edebilirsiniz.

qntrl süreç yönetimi platformu

İş birliği: İhtiyacınız olduğunda, ihtiyaç duyduğunuz yerde

  

Belirli bir istekle ilgili ihtiyaç duyduğunuz her şey, ekranınızda, ihtiyaç duyduğunuz yerde olacak! İşiniz bittiğinde, herhangi bir sohbet uygulaması aracılığıyla ekip arkadaşlarınıza haber verebilirsiniz. Konuşma günlükleri, belirli bir görev için gerçekleşen konuşmalara ilişkin iç görüler edinmenize de yardımcı olur.

qntrl süreç yönetimi platformu

Tekrarlayan manuel çalışmayı geçmişte bırakın

E-postayı gönderin. CRM'i güncelleyin. Küçük şeyler için karar verin. Qntrl, otomatik iş akışı adımları, görevlerin otomatik atanması, e-posta yoluyla bildirim gönderme ve otomatik belge ve PDF oluşturma dahil olmak üzere, süreçlerinizi otomatikleştirmenin sayısız yolunu sunar.

qntrl süreç yönetimi platformu

Operasyonel KPI'larınızı iyileştirin

Qntrl, süre çizelgesi, aşama kullanım çizelgesi ve kullanım raporu gibi yerleşik raporlar aracılığıyla işletmeniz için değerli olan metrikleri takip etmenizi kolaylaştırır. Ayrıca Qntrl üzerinden kendi raporlarınızı oluşturabilir ve planlayabilirsiniz. SLA hatırlatıcıları ile de uyumlu kalmaya devam edebilirsiniz!

qntrl süreç yönetimi platformu

Görsel Bir Orkestra

Görsel ve sezgisel süreç haritalama ile iş süreçlerinizi çok kısa bir süre içerisinde tasarlamaya başlayabilirsiniz. Sürecinizi hangi formların başlatması gerektiğine ve hangi alanların dahil edileceğine karar vermeniz yeterli! Qntrl’ün sunduğu iş akışı tasarımcısı ayrıca, paralel geçişler ve ortak durumlar gibi gelişmiş özellikler de içerir.

qntrl süreç yönetimi platformu

Qntrl'ü daha da güçlü hale getirin

Qntrl’ün işlevselliğini genişleterek, kuruluşunuzdaki diğer sistemlere bağlayabilirsiniz. API’ler, özel işlevler, istemci ve sunucu komut dosyası, Qntrl’ü tam olarak ihtiyaçlarınıza uygun bir şekilde uyarlamanıza yardımcı olacak seçeneklerden sadece birkaçıdır. Tüm bunların yanında hazır üçüncü parti entegrasyon galerisinin olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

qntrl süreç yönetimi platformu

Kurumsal ihtiyaçlarınızın tümünü karşılar

Alan erişim ayrıcalıkları, şifreleme ve alan maskeleri, rol tabanlı erişim kontrolleri ve şifreli dosya depolama, hassas bilgilerinizi güvende tutar. Denetim yetenekleri, kimin neyi ne zaman yaptığını anlamanıza yardımcı olurken, yerleşik Active Directory entegrasyonu, kullanıcıları kolaylıkla yönetmenize yardımcı olur

qntrl süreç yönetimi platformu

Özellikle geçtiğimiz yıl iş süreçleri yönetiminin ve iş süreci yazılımlarının ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattı. Sizler de iş süreçlerinizin yönetimi için güçlü ve etkili bir yazılım arıyorsanız, Qntrl ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Qntrl hakkında daha detaylı bilgi almak için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz.

Denizhan