zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Ücretsiz CRM Eğitimleri ve Danışmanlık Paketlerimiz

10.08.18 10:39 AM By Denizhan

Günden güne büyüyen işinizin beraberinde getirdiği karmaşık iş süreçleri için doğru CRM arayışını sonlandırarak, Zoho CRM’i seçtiyseniz, sürecin son adımında da Cloudyflex yanınızda!


Şirketinizin iş süreçlerine uyum sağlayabilecek bir yapı kazanarak, size zamandan tasarruf ettirecek Zoho CRM’i en doğru şekilde organizasyonunuza entegre edebilmeniz için düzenli olarak sunduğumuz Ücretsiz CRM eğitimlerine katılabilir ya da arzu ederseniz CRM Danışmanlık Paketlerimizden size uygun olanı seçebilirsiniz.


Ücretsiz CRM Eğitimleri


Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı olarak uzun yıllardır hizmet veren Cloudyflex olarak, iki ayda bir gerçekleşen ve müşterilerimiz ve müşterilerimiz açısından oldukça verimli geçen etkinliklere imza atmaya devam ediyoruz. Zoho MeetUp adı altında gerçekleşen bu etkinlikler çerçevesinde, yarım gün süren CRM, iş programları, dijital sektör ve diğer sektörlere dair birçok konuyu ele alıyoruz.




Alanında uzman ekibimizin gerçekleştirdiği konuşmalar ile Zoho’ya dair aklınızda yer eden tüm soruların yanıtlarını birlikte verirken, Zoho kullanıcısı olan ya da kullanmayı düşünen tüm misafirlerimize doğru bilgi ile doğru stratejiyi çiziyoruz. Tamamen ücretsiz olan bu etkinliklerimizden haberdar olmak için bizleri sosyal medya üzerinden takip edebilir ve gelecek Zoho MeetUp etkinliğinde bizlerle olabilirsiniz!


CRM Danışmanlık Paketlerimiz


MeetUp etkinliğimizin yanı sıra Cloudyflex’in sunduğu CRM danışmanlık paketlerinden sizin için uygun olanı seçerek, Zoho CRM’i daha etkin ve verimli kullanabilirsiniz. Şirketinizin ihtiyaçlarına yönelik bir analiz yaparak birbirinden farklı hizmetler sunan danışmanlık paketlerimizden faydalanarak, daha hızlı bir çözüme ulaşmak istiyorsanız CRM danışmanlık paketleri seçeneklerimiz şu şekilde;


ReadyFlex - Hazır uyarlanmış CRM sistemi ile eğitim paketimiz

 

StartFlex - Hızlı bir başlangıç için projelendirme paketimiz

 

KeyFlex- Anahtar teslimi danışmanlık, uyarlama ve eğitim paketimiz

 

TrainFlex - Uygulamalarımız hakkında eğitim almak isteyen ekiplere özel paketimiz.

 

CallFlex- Kontör ve dakika bazlı çağrı bazlı aylık destek hizmeti paketimiz.

 

Dünyada 50.000’in üzerinde firmanın tercih ettiği ve CRM sektörünün lideri konumundaki Zoho CRM hakkında daha fazlasını öğrenmek ve bugünden işinizin geleceği için bir adım atmak istiyorsanız Clouydflex’i ziyaret edebilirsiniz. 

Denizhan