zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Ücretsiz Kullanabileceğiniz WebChat Uygulamanız: SalesIQ

10.05.19 08:45 AM By Denizhan

Teknolojik gelişmelerin hız kazanmaya başladığı andan itibaren, müşteri beklentileri de değişmeye ve dönüşmeye başlamıştır. Günümüzün müşteri beklentilerini karşılamak, birbirine bağlı birçok süreci doğru yönetmekle ilgilidir. Bu noktada en belirleyici faktör kuşkusuz ki hız olmaktadır. Potansiyel müşterileri, müşteriye çevirmek ve var olan müşterilerin sadakatini artırmak, her organizasyonun önceliği haline gelmiştir. Gelişen teknolojinin yarattığı alternatiflerle dolu yeni pazarda, sizin için uygun olan araçları bulmakta zorlanıyorsanız, Zoho ürünlerine mutlaka göz atmalısınız. Özellikle müşterilerle iletişim noktasında günümüzün en önemli kanallarından biri olan web siteniz üzerinde özel bir çözüm arıyorsanız, Zoho Sales IQ ile tanışmanızda fayda var! 

salesıq

Web sitenizdeki ziyaretçileri anlık olarak görüntülemenize ve ziyaretçileriniz hakkında daha detaylı bilgiler edinmenize olanak tanıyan Sales IQ ile web sitenizdeki canlı sohbet modülünü kullanarak, müşterilerinizle canlı sohbet edebilir ya da sesli görüşmeler yapabilirsiniz. Peki, birçok avantajı içeresinde barındıran ve işletmenize zaman ve maliyetten tasarruf ettirebilecek Zoho Sales IQ’nun avantajlarından ücretsiz yararlanabileceğinizi söylesek? İşte Zoho Sales IQ’nun ücretsiz sürümü ile sahip olabileceğiniz özellikler;

  

Ücretsiz Zoho Sales IQ Özellikleri

  

·    Dünyanın en çok tercih edilen webchat uygulaması Zoho Sales IQ’nun ücretsiz paketi içerisinde 2 operatör bulunmaktadır. Ayrıca ücretsiz paket, GDPR yapılandırmasına sahiptir.

·    Ücretsiz paket ile her ay bir web sitesi üzerinden 5K ziyaretçiyi takip edebilir, 100 kişi ile sohbet edebilirsiniz. Bu sohbetlere 30 gün boyunca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda eş zamanlı sohbet özelliğini kullanabilirsiniz.

·    Zoho Sales IQ ile web sitenizi ziyaret edenlerin bir listesini alabilir ve listedeki isimlere Lead puanları ekleyerek, önceliklendirebilirsiniz.

  

  

·    Zoho Sales IQ’nun ücretsiz paketi ile birden fazla sohbeti yönetebilir, gelişmiş ziyaretçi bilgisi alabilir, sohbetleri dosya olarak paylaşabilirsiniz. Hızlı yanıtlar vermeniz gerektiğinde, hazır cevaplar özelliğini kullanabilir, sohbetlere yetişemediğiniz durumlarda diğer operatörlere aktarabilirsiniz. Ayrıca sohbetlerinize not ekleyerek bu notları daha sonra görüntüleyebilir ve canlı sohbet/ e-postalar için canlı sohbet özelliklerinden de ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

  

·    Sales IQ uygulamasına bağlanmak oldukça kolaydır. Operatörler, geçerli pencereden çıkmalarına gerek kalmadan sohbet edebilir, çevrimdışı mesajlaşma özelliğini yine ücretsiz olarak kullanabilirler.  Geçmiş sohbetlerine ulaşmaları gerektiğinde ise kolaylıkla yükleyebilirler. Ayrıca, operatörler derecelendirme yeteneklerinden faydalanabilir ve kendilerine transkript e-postası gönderebilirler.

  

  

·    Günümüzde entegrasyonun önemi giderek artmaktadır. Özellikle müşterinin nereden geleceğinin belli olmadığı bu dönemde, Sales IQ’nun ücretsiz paketinin entegrasyon sağladığı uygulamalara bakacak olursak; E-posta Genie, Zoho CRM, Zoho Desk ve Zoho Campaigns’i görüyoruz. Ayrıca mobil cihazlardan gelen müşterilerle de sohbet edebilirsiniz.


·    Uygulamaların sağladığı avantajların yanında kullanım kolaylıkları da oldukça önemlidir. Sales IQ’nun dashboard özelliklerine baktığımızda; operatörler arası sohbet, bildirim merkezi entegre aramaya kolay erişim, durum güncellemesi gibi süreci kolaylaştıracak birçok özellik olduğunu görebilirsiniz.

  

·    Zoho Sales IQ ücretsiz paketi, günlük raporlar almanızı sağlayarak, sürecinizi analiz etmenize ve bir sonraki adımınızı atarken daha doğru kararlar vermenize de yardımcı olabilir.


Satış süreçlerinin ve müşteri beklentilerinin hızla değiştiği ve bu değişime aynı hızda adapte olanların ayakta kaldığı yeni rekabet ortamında, sizler de doğru aracı arıyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan