zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Uzaktan Çalışma Modelinde Vazgeçilmez Bir Uygulama: Zoho Assist 

20.06.22 03:31 PM By Denizhan

Uzaktan çalışma modeli işletmeniz için uygun iş akışını sağlayabilir. Uzak destek ve erişim uygulaması Zoho Assist, iş akışınızı geliştirmeye odaklanır.

İşletmenizin verimliliği için hangi çalışma modelini benimsediğiniz çoğu zaman belirleyici rol oynayabilir. 21. yüzyıl itibarıyla deneyimleyebileceğiniz en temel çalışma modellerinden birini uzaktan çalışma seçeneği oluşturur. Uzaktan çalışma, farklı senaryolar çerçevesinde sizin iş dünyanızın içindeki yerini tercihinize bağlı olarak alabilir. İş akışınızı bütünüyle uzaktan çalışma modeliyle planlayabilir ya da gereksinimler doğrultusunda belirli rutinlerle uzaktan çalışma modeline başvurma yoluna gidebilirsiniz. Mekânın sınırlarını aşarak işletme verimliliğinizi artıran uzaktan çalışma modelini nitelikli sistemle, uygulamayla bütünleştirdiğinizde çalışma verimliliğinizi katlamanız olanaklı hale gelebilir. İşletmeler için bulut tabanlı hizmet vermeye olanak tanıyan yazılım devi Zoho, uzaktan çalışma döneminde gereksinimlerinizi ve beklentilerinizi karşılamayı hedefler. Bu doğrultuda uzaktan destek ve erişim uygulaması Zoho Assist sizinle buluşur. İş verimliliğinizi sunduğu niteliklerle artırabilecek uygulamanın özelliklerine, faydalarına ve kayıt seçeneklerine bu yazıda göz atabilirsiniz.

Uzaktan Destek ve Erişim Uygulaması Zoho Assist Nedir? 

Uzaktan çalışma modelinde farklı iş senaryolarının ortaya çıkması çoğu zaman için olasıdır. Bu çalışma modelinde yöneticiler, ekipler veya müşteriler aktif şekilde iş akışının içinde yer alabilir. Standart ofis koşullarında iş akışının eksiksiz olarak sürmesi için zincirde kilit rol üstlenenler, doğal olarak önemlerini uzaktan çalışma modelinde de sürdürürler. Bu çerçevede uzaktan çalışma modelinde nitelikli bir sistem vasıtasıyla üç grubunda gereksinimlerinin giderilmesi gerekebilir. Zoho Assist nedir sorusunun cevabı bu kapsamda müşterilerinizin veya çalışanlarınızın bilgisayarlarına uzaktan erişim sağlamanızı mümkün kılan uygulamadır olarak ortaya çıkar. Birinci sınıf müşteri desteği sunmak amacıyla hareket eden Zoho Assist, işletme yöneticisi olarak, uzaktan çalışma modelinde aktif rol oynayıp anında destek olanağını sizlere sunar. İş sürecinde anında destek alabilen çalışanların ve müşterilerin iş akışı içinde eksiksiz olarak pozisyonlarını sürdürmelerini de mümkün kılabilir. Dünya çapında birçok işletmenin gereksinimlerini karşılayabilen Zoho Assist yazılımı,web tabanlı olarak sunduğu özelliklerle işletmenize güç katabilir.

Esnek çalışma sistemlerinde Zoho Assist farkını deneyimleyin.

Zoho Assist Uygulamasının Özellikleri Nelerdir? 

Dünya çapında hizmet veren Zoho Assist, basit arayüzü ve güvenli hizmet seçenekleriyle iş akışınızı geliştirmeye odaklanır. Bu doğrultuda zenginleştirilmiş Zoho Assist özellikleri kapsamlı olarak şu şekilde sizinle buluşur:


·    Zoho Assist’in size sunduğu temel özelliklerden birisini chat oluşturur. Uzaktan çalışma modelinde hem çalışanlarla hem de müşterilerle etkileşime geçebilmeniz amacıyla ideal kanalı size sunabilir.

·    Zoho Assit dosya transferi için harekete geçebilmeniz amacıyla ideal niteliği sizinle buluşturabilir. TLS 1.2 ve AES 256 bit şifreleme özellikleriyle hareket ederek dosya transferi ve diğer işlemler için kurumsal düzeyde güvenlik imkânını sunar.

·    Uzaktan çalışma modeli içinde BT desteğiyle bir başka bir bilgisayara erişim sağlamayı mümkün kılar. İzinler doğrultusunda hareket etmeyi mümkün kılarak bağlanılan bilgisayar üzerinde iş için düzenleme yapmanıza olanak tanır. Ayrıca bağlandığınız bilgisayar üzerinde açma, kapama gibi işlemleri gerçekleştirmenize izin verir.

·    Zoho Assist; satış sonrası destek ve servis masası uygulaması Zoho Desk gibi uzaktan çalışma sürecine katkı sağlayabilecek uygulamalarla entegre biçimde çalışabilir.


Yalnızca bilgisayar üzerinde bağlantı kurmanız için sınırlı değildir. Cep telefonu, tablet gibi mobil cihazlar aracığıyla çalışanlarınızın veya müşterilerinizin bilgisayarlarıyla etkileşime geçmenize olanak tanır.

Zoho Assist Uzaktan Çalışma Modeline Ne Gibi Katkılar Sunabilir? 

Zoho Assist, sunduğu özellikler itibarıyla iş verimliliğinize farklı açılardan katkı sağlayabilir. Uzaktan çalışma süreci içinde uygulama vasıtasıyla devreye sokabileceğiniz temel faydalar şu şekilde sıralanabilir:


·    İş akışınız içinde anında gerekli işlemler için aksiyon almanızı mümkün kılabilir. Çalışanlarınızın veya müşterilerinizin süreç içinde herhangi bir sorun yaşaması halinde bizzat devreye girerek hızlı çözüm odaklı hareket etmenizi güçlendirir.

·    Platformlar arası geniş çalışma kapasitesiyle hareket eden Zoho Assist entegrasyon açısından sorunları aşmanızı pratik şekilde mümkün kılar. Yardım masası uygulamalarıyla eş zamanlı olarak çalışabilmekle birlikte müşteri ilişkileri yönetimi platformu Zoho CRM ile de uyumlu çalışarak entegrasyon zorluğunu ortadan kaldırabilir.

·    Özelleştirmeye açık yapısı sayesinde işletmenizin kurumsal kimliğini uzaktan çalışma modeline yansıtmanıza olanak tanır.

·    Önceden kurulum gerektirmeden kolay bağlantı sağlamanızı mümkün kılar. Uzaktaki bilgisayara bağlı olan birden fazla bilgisayarı çoklu monitör desteğiyle görüntülemenize olanak tanır. E-posta daveti aracılığıyla birden fazla kullanıcıyı oturuma davet etmek istediğinizde size kolaylık sağlayabilir.

·    Uzaktan çalışma modeli çerçevesinde teknik bilgi ve beceriler doğrultusunda ekip liderlerinizin veya çalışanlarınızın çalışma sürecinde aktif olarak yer alma olanağını arttırabilir.


Tek bir hesap vasıtasıyla değişken cihazlardan bağlantıya olanak tanıyarak yaşamın içinde herhangi bir konumdan iş akışınıza erişmenizi daha kolay hale getirebilir.

Zoho Assist Uygulaması Nasıl Kullanılır? 

Uzaktan çalışma modelinde iş verimliliğinizi arttırmak amacıyla Zoho Assist uygulaması sağladığı faydalarla vazgeçilmez olarak karşınıza çıkar. Uygulamanın işletmenizin verimli üzerindeki etkisini ölçmek amacıyla Zoho Assist nasıl kullanılır sorusunun yanıtını bizzat deneyerek bulabilirsiniz. Bunun için ücretsiz deneme alanına ilerleyebilirsiniz. Deneme süresini tamamladıktan tercihinize bağlı olarak satın alma yoluna gidebilirsiniz. Zoho Assist uygulamasını müşteri ilişkilerini yönetiminin bir parçası olarak deneyimlemek isterseniz 40’tan fazla uygulamayı eş zamanlı sunan Zoho One paketi içinde deneyimleyebilirsiniz.


Kayıt işlemini tamamladıktan sonra kolay şekilde Zoho Assist giriş işlemini tamamlayabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra logoyu, site simgesini, e-posta şablonlarını ve portal URL’sini özelleştirerek kurumsal kimliğinize yansıtan deneyime yelken açabilirsiniz.

Denizhan