zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Webinar : Zoho CRM Canvas Tasarım Stüdyosu ile Özel Tasarım CRM Ekranları Oluşturma

15.09.21 12:46 PM By Denizhan

Zoho CRM Canvas Tasarım Stüdyosu Canlı Demo Gösterimi

Zoho CRM üzerinde özel tasarım ekranlar yapmanızı sağlayan Canvas Tasarım Stüdyosu özelliğini canlı demo hesabı üzerinden anlattığımız webinarımızın özetini YouTube kanalımız üzerinden izleyebilirsiniz.

Zoho CRM'in Canvas Stüdyo özelliği hakkında öne çıkan bazı faydalı bilgileri sizler için aşağıda derledik;


  • Canvas Stüdyo özelliği herhangi bir ekstra ücret ile satılan bir ürün değildir. Zoho CRM'in Enterprise sürümünde ve Zoho One, Zoho CRM Plus Paketleri içerisinde mevcuttur. Eğer Zoho CRM'in Enterprise sürümü altında bir lisansa sahipseniz, Canvas özelliğini kullanmak için lisans yükseltme işlemi yapmanız gereklidir. Lisanslar hakkında daha detaylı bilgi almak için, Zoho CRM Lisans fiyatları sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz.
  • Canvas Stüdyo özelliği an itibariyle endüstride sadece Zoho CRM üzerinde mevcuttur. Pazarda hiçbir alternatifini bulamayacağınız Zoho CRM'e özel bir içeriktir.
  • Canvas Stüdyo özelliği, özellikle çalışanlarınızın CRM adaptasyonunu arttırmaya yönelik verim sağlayabilir. Canvas Stüdyo ile satış, pazarlama, çağrı merkezi, yöneticiler ve benzeri birçok kullanıcı tipi için farklı CRM Ekranları tasarlayabilir ve tüm çalışanlarınıza özel bir deneyim sunarak CRM adaptasyonu ve deneyiminizi ileri bir seviyeye çıkartabilirsiniz.
  • Canvas Stüdyo içerisinde Zoho CRM içerisinde yer alan tüm modülleriniz üzerinde özel ekranlar tasarlayabilirsiniz. Bu sayede şirketinizin ruhunu yansıtan, sofistike CRM ekranlarını çok kısa bir süre içerisinde tasarlama imkanına sahip olursunuz. Aşağıda paylaştığımız video içerisinde, Zoho CRM Canvas Stüdyosu içerisinden 10 dakika içerisinde gayrimenkul sektörü üzerine nasıl özel bir ekran tasarlandığını inceleyebilirsiniz.

Denizhan