zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Backstage ile Ücretsiz Hazır Etkinlik Sitenizi Yaratın

17.01.20 02:29 PM By Denizhan

Etkinlik ve organizasyon düzenlemek beraberinde karmaşaya meyilli birçok detayı getirir. Bu detaylar arasında kaybolmamak için günümüzde birçok araç bulabilirsiniz. Bu araçlar arasından sıyrılan Zoho Backstage ile ücretsiz olarak etkinlik sitenizi yaratabileceğinizi ve zaman ile maliyetten tasarruf edebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu yazımızda sizler için organizasyonunuzun verimini maksimum seviyeye çıkarabileceğiniz Zoho Backstage ile nasıl mikro site yaratabileceğinizi ve Zoho Backstage’e özel mobil uygulamanın avantajlarından bahsedeceğiz. Dünyada birçok uygulaması ile tercih edilen Zoho’nun eşsiz ürünü Zoho Backstage ile etkinlik ve organizasyonlarınıza dair endişe duyduğunuz her şeyi bir kenara bırakarak, kalabalığa karışabilirsiniz! 

zoho backstage ile ücretsiz hazır etkinlik hazırlama

Etkinlik ve organizasyonlarını online bir platform üzerinden yönetmenize olanak tanıyan Zoho Backstage ile katılımcılarınızı görebilir, iletişim kurabilir ve ücretsiz etkinlik sitesi yaratabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar;


Zoho Backstage ile Ücretsiz Etkinlik Mikro Sitenizi Yaratın!

 

Etkinliğinizin amacına uygun bir mikro site tasarlayabilirsiniz. Mobil cihazlara uyumlu mikro siteniz için hazır temalardan birini seçerek, logo, medya ve faviconunuzu belirleyerek başlayabilirsiniz. Güzel tasarlanan bir mikro sitenin katılımcılarınızı etkileyeceğini göz önünde bulundurarak, size en uygun temayı seçmeyi unutmayın! 

zoho backstage ile ücretsiz hazır etkinlik hazırlama

Etkinlik Katılımcılarınıza Mobil Uygulama ile Kişisel Bir Asistan Verin

  

Günümüzde mobil olmak her sektörden firma için oldukça büyük önem taşıyor. Özellikle etkinlik ve organizasyon yönetimi söz konusu olduğunda ise bu önem katlanarak artıyor. Müşteri deneyiminin gün geçtikçe daha da hayati bir önem kazanmasına bağlı olarak, etkinlik katılımcılarınız üzerinde iyi bir etki bırakmak istiyorsanız, mobil olmanın önemini göz ardı etmemenizde fayda var. İşte Zoho Backstage’in mobil uygulamasının size sağlayacağı 5 fayda;


1.    Katılımcılarınızın İhtiyaç Duydukları Her Şey Ellerinde!

Etkinliğin tarihi, mekânı ve konuşmacılar gibi temel etkinlik bilgilerinden tutun da biletlere dek katılımcılarınız etkinliğe dair ihtiyaç duydukları her şeyi Zoho Backstage mobil uygulaması üzerinden edinmelerini sağlayabilirsiniz. 

zoho backstage ile ücretsiz hazır etkinlik hazırlama

2.  Doğru Yönlendirmeler

Etkileşimli haritalar ile katılımcılarınızın yol tarifi sormalarına gerek kalmadan etkinlik boyunca onları doğru bir şekilde yönlendirebilirsiniz.


3.  Katılımcılarınızın Günlerini planlamalarına Yardımcı Olun

En sevdikleri oturumları ajandada yer imlerine ekleyebilir ve katılımcılarınıza programlarını kişiselleştirme gücü verebilirsiniz. 

zoho backstage ile ücretsiz hazır etkinlik hazırlama

4.    Etkileşimli Bir Ortam Yaratın

Katılımcılarınızın sunumları takip etmeleri, soru sormaları, anketleri yanıtlamaları ve favori slaytlarını mobil uygulama üzerinden beğenmeleri için etkileşimli bir ortam yaratabilirsiniz.

  

5.    Katılımcılarınızı Topluluğun Bir Parçası Haline Getirin

Özel ya da genel sohbet kanalları oluşturarak, çeşitli konuları tartışabilmeleri ve birbirleriyle bağlantı kurabilmeleri için katılımcılarınızı mobil uygulama üzerinde etkinlikten önce bir araya getirebilirsiniz. 

zoho backstage ile ücretsiz hazır etkinlik hazırlama
zoho backstage ile ücretsiz hazır etkinlik hazırlama

Zoho Backstage’in ücretsiz sürümünde yer alan diğer özellikleri merak ediyorsanız, daha önce hazırladığımız blog yazısına buradan göz atabilirsiniz.

    

Etkinliğinize dair tüm detayları yönetirken yaşadığınız stresi ve karmaşayı bir kenara bırakarak, katılımcılarınızın arasına karışmanın vaktinin geldiğini düşünüyorsanız, Zoho Backstage hakkında çok daha fazlasını öğrenmek için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan