zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM Entegrasyonuyla Stok Yönetimini Zirveye Taşıyın! 

06.03.23 07:46 AM By Kardelen

İşletmeler için son zamanlarda stok yönetimi birçok açıdan değişiklik yaşanan alanlardan biri hale geldi. Stok yönetimi pazarı da tıpkı diğer uygulamalarda olduğu gibi birçok alternatifle dolu. Excel ya da diğer geleneksel yöntemlerin güvenilmez ve ölçülemez olduğu gerçeği ile yüzleşen birçok firma, stok yönetimi için en doğru aracı arıyor. Kuşkusuz uygulamalar noktasındaki bu artan talebin nedeni de birçok teknolojik ihtiyaç gibi 2020 yılına dayanıyor. E-ticaret endüstrisindeki büyümeden kaynaklı olarak şirketler, envanter yönetimi için daha modern tekniklere yatırım yapmak istiyor. Büyümeyi ve aynı zamanda iş süreçlerini daha verimli hale getirerek yatırım getirisini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen o işletmelerden birine sahipseniz ve envanter yönetim sistemi için bir arayıştaysanız, Zoho Inventory ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir!

Zoho Inventory stok yönetiminde ihtiyacınız olan her türlü fonksiyonu sunuyor.

Envanter işlemleri noktasındaki bu modernleşme eğilimine dair güvenilir haber kaynaklarından biri olan Globenewswire tarafından yapılan bir araştırmaya göre, envanter programı pazarının 2030 yılına dek 3.43 milyar doları aşması ve bulut tabanlı yazılımların da pazar içerisindeki en hızlı büyüyen segment olması bekleniyor. Rekabet ortamının böylesine zorlu olduğu pazarda, rakiplerinden ayrışarak birçok işletmenin tercih ettiği bir uygulamaya dönüşen Zoho Inventory’nin işletmeniz için sağlayacağı avantajlardan kısaca bahsedelim:

Güçlü Stok Yönetimi ile İşletmenizin Büyümesini Destekleyin

Zoho Inventory’nin işletmeniz için sağlayacağı avantajları sıralamadan önce stok yönetimi nedir? sorusunu yanıtlayalım. Stok yönetimi, işletmelerin ürün ve hizmetlerini sunabilmek adına ihtiyaç duyulan malzemelerin finans durumunu değerlendirerek en optimum şekilde temin edilmesidir. Güçlü bir stok yönetimi sistemi ile işletmeler büyümelerinin önündeki en önemli engelleri aşabilir, satışlarını artırabilir ve daha verimli yapı kazanabilirler. Çok kanallı stok yönetimi sunan Zoho Inventory ile işletmenizi çevrimiçi olarak genişletebilirsiniz. Amazon, eBay, Etsy ya da Shopify hesabınızı kurabilir ve Zoho Inventory’e entegre ederek, ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.

Siparişlerinizi Kolaylıkla Yönetin ve Stok Takibi Sağlayın

Verimli sipariş yönetimi sistemi ile Zoho Inventory, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak siparişlerinizi yönetmenize olanak tanır. Tek bir depo ve envanter yönetimi uygulaması üzerinden satın alma siparişleri, ön siparişler ve stoksuz satışlar oluşturabilir, tüm envanter yönetimi süreçlerinizi tek bir ekrandan yönetmenin avantajını işinize yansıtabilirsiniz. Ayrıca seri numarası ve parti takip özelliği ile envanterinizdeki her ürünü ve partiyi takip edebilir ve her partinin son kullanma tarihi noktasında da daha iyi kontrol sağlayabilirsiniz. 

Çoklu Nakliye Entegrasyonu ve Depo Yönetimi ile Daha Şeffaf Bir Yapı Kazanın

Zoho Inventory, bir depo stok yönetimi programından beklenen birçok özelliği kullanıcılarına sunmaya ve bu özellikleri çağın gereklerine göre güncellemeye devam ediyor. Zoho Inventory ile büyük nakliye şirketlerinin gerçek zamanlı nakliye ücretlerini ve taşıma sırasındaki ayrıntılarını öğrenebilir, bu sayede çok daha şeffaf bir yapı kazanabilirsiniz. Seçtiğiniz nakliye ortağınız ile Zoho Inventory entegrasyonu sayesinde, eksiksiz bir envanter yönetimi sistemine sahip olabilirsiniz. Depo stok yöntemi noktasında ise Zoho Inventory ile saniyeler içinde stok seviyesini kontrol edebilir, depolar arası transferi yönetebilir ve belirli depolar için raporlar oluşturabilirsiniz. 

Depo yönetiminde kullanabileceğiniz her türlü ayrıntıya rahatlıkla ulaşın.

Zoho CRM ve Zoho Inventory Entegrasyonunun Avantajlarını Keşfedin!

Zoho CRM uzun yıllardır birçok işletmenin satış süreçlerine kattığı verimle birlikte CRM endüstrisinde lider isimlerden olmaya devam ediyor. Zoho CRM ve Zoho Inventory entegrasyonu, işletmenizin stok yönetimi süreçlerini baştan sona değiştirerek, çok daha kolay ve çok daha verimli hale getirebilir. 

Nasıl mı?


Zoho CRM, satış faaliyetlerinizi otomatikleştirerek anlaşmaları imzalamanızı sağlarken, Zoho Inventory, ürün alışveriş sepetine girdiği andan itibaren müşterilerinize bir teşekkür notu gönderilen ana kadar tüm sipariş yönetimi sürecini otomatikleştirmenize yardımcı olabilir. Zoho Inventory ile tüm siparişlerinizi tek bir merkezden oluşturabilir, yönetebilir ve envanterinizi takip ederek popüler çevrimiçi pazar yerlerine, nakliye şirketlerine ya da ödeme sistemlerine entegre olabilirsiniz. Bir stok programından çok daha fazlası olan Zoho Inventory ve Zoho CRM entegrasyonu ile sadece satışlarınızı artırmakla kalmaz aynı zamanda, işletmenizdeki stok süreçlerine dair kesintisiz bir bilgi akışına da sahip olabilirsiniz. Aralıklı ve sürekli envanter yönteminden hangisine ihtiyaç duyuyorsanız, Zoho Inventory size yardımcı olmaya hazır!

Envanter yönetiminde esnek yapının tadını çıkarın!

Envanter yönetimi nedir? sorusunun yanıtında yer alan tüm gerekleri yerine getirebilen Zoho Inventory ve Zoho’nun amiral gemisi Zoho CRM entegrasyonun avantajları iş süreçlerinizi daha kolay ve takip edilebilir hale getirebilir. Zoho Inventory ve Zoho CRM entegrasyonu ile hesaplarınız, kişileriniz, tedarikçileriniz ve ürün bilgileriniz senkronize edebilirsiniz. Bu sayede, sipariş yönetim sisteminizi sıfırdan oluşturmak ya da veritabanınızı çoğaltmak için zaman kaybetmezsiniz. Çevrimiçi pazar yerlerinizdeki müşteri profilleri, çevrimiçi pazar yerleri ile entegrasyon sayesinde Zoho CRM ve Zoho Inventory içinde otomatik olarak oluşturulur.

 

Zoho, uzun yıllardır işletmelerin dijital dönüşümüne katkı sağlıyor. Bu uzun yıllarda edindiği tecrübenin ışığında, işletmelerin ihtiyaçlarını çok daha net biçimde görebilmesi ve sürekli yenilenmesi sayesinde liderlik koltuğunu da daha uzun yıllar boyunca bırakmayacak gibi görünüyor. Sizler de Zoho ürünleri ile işletmenizin gelişmesini, büyümesini ve çok daha verimli bir yapı kazanmasını istiyorsanız, ilk adımı bugün atabilirsiniz. Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı olan Cloudyflex’in Türkiye pazarı tecrübesinden ve Zoho ürünlerinin sağladığı avantajlardan bir arada yararlanarak, işletmenizin geleceğini bugünden çok daha başarılı ve verimli hale getirebilirsiniz.

Kardelen