zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM Harita Entegrasyonu : Mapsly ile Satış Rota Yönetiminizi Daha Etkin Hale Getirin!

12.06.20 02:48 PM By Denizhan

Gündelik yaşamımızın bir parçası haline gelen harita uygulamaları, aynı zamanda iş dünyası açısından da önemli bir hal aldı. Özellikle satış ekibinin sıklıkla kullandığı uygulamalar arasında yer alan haritalar, satış rotası yönetimini daha etkin bir biçimde gerçekleştirmenizi sağlayabilir. Bu durumun farkında olan Zoho ekibi, Zoho CRM harita entegrasyonu; Mapsly’i duyurdu! Bu yazımızda, sizlere Mapsly’nin işletmenize sağlayacağı avantajlardan bahsedeceğiz. Haydi başlayalım!

zoho crm harita entegrasyonu

Zengin Özelliklere Sahip, Özelleştirilebilir Harita Tabanlı Platform!

 

Mapsly, Zoho CRM’niz için Google Haritalar’daki potansiyel müşterilerinizi, kişilerinizi, hesaplarınızı ve tüm diğer Zoho nesnelerinizi (özel modüllerden olanlar da dahil olmak üzere) görüntülemenize, düzenlemenize ve katmanlara ayırmanıza olanak tanıyan, zengin özelliklere sahip, tamamen özelleştirilebilir bir haritadır. Satışlarınızı artırmanıza yardımcı olan Mapsly, aynı zamanda operasyonel verimliliğinizi artırarak, karar vericilere konum tabanlı bir yapı sunuyor. Mapsly entegrasyonu sayesinde, ileri seviye haritaları Zoho CRM sisteminiz içerisinde kullanabilir ve satış rota yönetiminizi detaylı ayrıntılara kadar kurgulayarak, yönetimi daha kolay ve etkin hale getirebilirsiniz.

mapsly

Alışık Olduğunuz Google Haritalar’ı Güçlü bir Veri Kılavuzu Eşliğinde Deneyimleyin!

 

Çok sayıda CRM nesnesiyle çalışabileceğiniz Mapsly, özenle düşünülmüş kullanıcı ara yüzü ile %100 mobil kullanıma da olanak tanıyor. Kullanıcı deneyimi açısından her Zoho ürünü gibi fark yaratan Mapsly’nin akıllı arama özelliğinin senkronizasyonu ile tüm kayıtlardaki adresleri ve adları otomatik doldurabilirsiniz. Ayrıca, özel alanları ve nesneleri CRM’inizden içe aktarabilir ve bunları haritada üzerinde kullanabilirsiniz. 

zoho maps

Özelleştirilebilir Harita ile Benzersiz Süreçlerinizi Güç Katın!

  

Mapsly ile verinizi istediğiniz şekilde görüntüleyebilir ve rekabet ortamında daha etkin bir konuma sahip olabilirsiniz.


Bölgelerinizi İşaretleyin, CRM İş Akışlarını Başlatın ve Mesafeye Göre Toplu Güncelleme Yapın!

Mapsly ile satış bölgelerinizi daha iyi yönetebilir, potansiyel müşterilerinizi toplu olarak ekleyebilir ve CRM’inizin iş akışlarını ve otomasyonlarını çalıştırabilirsiniz. CRM kaydınızın alanlarını doğrudan harita üzerinden işaretleyebilirsiniz. Ayrıca, CRM iş akışlarınızı ve özel işlevleri başlatmak için CRM’inize özel alanlar ekleyerek, bunları Mapsly üzerinden düzenleyebilirsiniz. 

zoho maps

Mapsly ile Tüm Detayları Yönetin!


Optimize edilmiş rotalar, Canlı ve tarihi trafik, ayarlanabilir kalkış zamanı, kamyon ve yük ayarları gibi tüm detayları Mapsly ile kolaylıkla yönetebilirsiniz. Optimize edilmiş rotalarla, seyahat moduna (en hızlı ya da en kısa araba, kamyon sürüşü, yürüme ya da bisiklet) göre noktaları en uygun şekilde otomatik olarak yeniden sıralayabilir ve rotanızı optimize edebilirsiniz.  

mapsly

Sadece Harita Değil - Tüm Platform Hizmetinizde

 

Mapsly, özel tasarımı ile BT ortamınıza sorunsuz bir şekilde entegre olur ve çalışma biçiminize uyum sağlar.

Meta veriye dayalı mimari; CRM’inizdeki veri yapısına eş zamanlı olarak uyum sağlayan Mapsly, büyük veri kümelerinde performanstan ödün vermeden, özel nesneleri ve alanları otomatik olarak depolar.

Aynı anda birden fazla kaynak; Herhangi bir sayı ya da türde veri kaynağından aynı anda veri aktarabilirsiniz.

Form oluşturucu ve API Açıklamaları; Birkaç dakika içinde özel formlar ve pop-up pencereleri oluşturabilirsiniz.

JavaScript ve IDE Entegrasyonu; HariciAPI’ler, karmaşık hesaplamalar ve Mapsly’nin haritası ile veri tabanına erişim sağlayabilen JavaScript kodları yazmak için Mapsly’e entegre çalışan IDE’i kullanabilirsiniz.

Haritada özel nesneler çizme; Mapsly ile bir nesnenin çokgenler, çizgiler ya da metin etiketleri gibi görsellerinin nasıl çizileceğini tanımlayabilir ve kendi nesnelerinizi harita üzerinde çizebilirsiniz. 

Kullanıcı dostu tasarımı ile bir adım öne çıkan Mapsly, özellikle satış takımınızın iş süreçlerine etkili bir yapı kazandırabilir. Mapsly’nin sunduğu avantajlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve bir an önce haritaları iş süreçlerinizde verimli bir şekilde kullanmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan