zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Desk, G2 2022 Bahar Raporu'nda Lider Konumuna Getirildi 

23.08.22 09:22 AM By Kardelen

Satış sonrası destek ve servis uygulaması Zoho Desk, G2 tarafından yayınlanan 2022 Bahar Raporu’nda birçok farklı alanda zirvede yer alarak başarısını kanıtladı. Global çapta en büyük yazılım inceleme ve pazarlama platformlarından biri olan G2’nin düzenlendiği Kış Raporu’ndaki başarısının üstüne, topladığı puanları da ekleyerek bir kez daha sektördeki konumunu tescilledi. G2, yaptığı çalışmaları platform üzerinden yazılımlara eğilim gösterenlere bağlı olarak meydana getirdi. Dolayısıyla Zoho Desk müşteri portalı hizmetinin başarısı, doğrudan kullanıcıların, yani sizlerin görüşleri doğrultusunda şekilleniyor. G2 2022 Bahar Raporu’nda 3.700’den fazla kullanıcının incelemesine dayalı olarak Zoho Desk, 4 temel kategoride başarını tescilledi. Başarısının simgesi olarak aldığı 55 rozete layık görüldü. 55 farklı rozetin 14’ünde ise alanında lider konumda yer aldı.

Zoho Desk'in G2 Bahar 2022 Galibiyetinden Öne Çıkanlar 

Dünya yazılım devi Zoho’nun işletmelerin müşteri desteğini nitelikli olarak sağlayabilmeleri için sizlere sunduğu Zoho Desk yardım merkezi,senelerdir global çapta farklı sektörlerin gereksinimlerine karşılık vermeye devam ediyor. Hizmet verimliliğini her geçen gün artırma hedefi doğrultusunda hareket eden Zoho Desk, 2022 yılının geride bıraktığımız döneminde çıkışını G2 Bahar Raporu verileri ışığındaki başarısıyla tescilledi. Aldığı rozetler sayesinde bir kez daha hizmet verdiği alanda En İyi 100 Yazılım Ürünü, En Memnun Kalınan 100 Ürün, En İyi 50 Orta Pazar Yazılımı Ürünü listeleri içinde yer almayı başardı. Her daim müşteri odaklı hareket eden Zoho Desk özel işlevleri sayesinde yardım masası, sosyal müşteri hizmetleri, müşteri self servis ve canlı sohbet olmak üzere 4 farklı kategoride rozetler kazandı. İşte 4 farklı kategoride öne çıkan başarının kısa bir özeti:

Yardım Masası 

Zoho Desk portal hizmeti, temel motivasyonlardan biri olan; müşterilerinizin talep ve soruları doğrultusunda etkin şekilde dijital yardım masası işlevi üstlenmeyi benimser. Bu doğrultuda ilgili departmanlarınızla hareket geçerken otomasyon ve yapay zekâ nitelikleri sayesinde hizmet verimliliğini genişletmeyi hedefler. Bu çerçevede şekillenen Zoho Desk topluluğu yardım masası kategorisinde küçük işletme, orta pazar ve kurumsal hizmet odaklı olarak liderlik rozetlerini almaya başardı. Kıta ve bölge bazlı olarak ise şu alanlarda liderliğini tescilledi: Asya, Güneydoğu Asya, Pasifik Asya, Hindistan, Avrupa ve Birleşik Krallık. Yardım masası kategorisinde aşağıda yer alan 4 farklı kurumsal alanda ise ilk 10 sırada yerini almayı başardı:


·  İlk 10 Uygulama Puanı

·  En İyi 10 İlişki Puanı

·  En İyi 10 Sonuç Puanı

·  En İyi 10 Kullanılabilirlik Puanı

Sosyal Müşteri Hizmetleri 

Zoho Desk’in hizmet verme amaçları arasında her zaman için müşterilerle etkin ve uygun alanlarda iletişim sağlamak, onlara destek olmak yer alır. Bu doğrultuda Zoho Desk rehberi kapsamında öne çıkan özelliklerden birini farklı kanallarda mümkün olduğunca sosyal müşteri hizmeti sağlamak oluşturur. İçinde bulunduğumuz 21. yüzyılın gereksinimleri göz önünde bulundurulduğunda çok yönlü Zoho Desk kanalları arasında öne çıkanlardan birkaçı şu şekildedir: e-posta, bulut telefon, sosyal medya hesapları, web site. Her geçen gün kanal çeşitliliğini ve verimliliği artırma odaklı hareket eden Zoho Desk’in başarısı, sosyal müşteri hizmetleri kategorisinde elde ettiği rozetlerle tescillendi. Küçük işletmeler, orta pazar ve kurumsal alanlarda bu doğrultuda zirve noktada yer aldı. Orta Doğu ve Afrika, Birleşik Krallık, Avrupa, Asya, Pasifik Asya ve Hindistan bölgelerinde lider konumdadır. Rapora göre orta pazar ve kurumsal odaklı olarak 2 alanda ise ilk 10 sırada kendine yer bulmayı başardı:


·  En İyi 10 İlişki Puanı

·  En İyi 10 Sonuç Puanı

Müşteri Self Servis 

İş akışınızı kolaylaştırarak satış sürecinde verimi artırmak amacıyla size destek olmayı hedefleyen Zoho Desk, müşterilerinizin self servis hizmeti almalarına olanak tanır. Bu doğrultuda rahat arayüzlü müşteri portalını ve içine hazır bilgiler ekleyebileceğiniz bilgi bankasını program içinde size sunarak, müşterilerinizin talepler için Zoho Desk otomatik cevap niteliğinden yararlanmalarına olanak tanır. Müşteri self servis alanında her gün hizmet kalitesini geliştiren Zoho Desk’in bu doğrultudaki başarısı aldığı rozetlerle tescillendi. Kullanıcıların görüşleri doğrultusunda Birleşik Krallık, Orta Doğu ve Afrika, Avrupa, Asya ve Güneydoğu Asya bölgelerinde bir numaralı program olmayı başardı. Müşteri self servis hizmetinde başarısını yalnıza bununla sınırlı kalmayan Zoho Desk, 4 farklı alanda ilk 10 listesinde kendine yer buldu:


·  Kurumsal İlk 10 Uygulama Puanı

·  Küçük işletme ve orta pazar odaklı En İyi 10 İlişki Puanı

·  Kurumsal En İyi 10 Sonuç Puanı

·  Kurumsal En İyi 10 Kullanılabilirlik Puanı

Mesafeler fark etmeksizin, müşterilerin taleplerine anlık cevap vermek için Zoho Desk entegrasyonlarından yararlanabilirsiniz.

Canlı Sohbet 

Zoho Desk’in temel çalışma prensipleri arasında çalışma şekliniz nasıl olursa olsun, müşterilerinizle uygun şartlarda uygun zamanda dinamik iletişim sağlamak yer alır. Bu doğrultuda ofis şartlarında veya uzaktan çalışma düzeninde olmanız fark etmeksizin müşterileriniz hakkında bilgi edinerek onlar için en uygun zamanı ayırt etmenize olanak tanır. Bu doğrultuda Zoho Desk ve CRM entegrasyonu sağlamanızı mümkün kılar. Müşteri ilişkileri yönetimi programı Zoho CRM ile uyumlu çalışıp bilgilerden yola çıkarak etkileşime adım atmanızı kolaylaştırmayı amaçlar. Bir diğer Zoho Desk entegrasyonu olarak uzaktan destek ve erişim uygulaması Zoho Assist’le çalışmaya olanak tanıyarak müşterilerinizin taleplerine anında, canlı olarak, karşılık vermenize destek olur. Zoho Desk’in bu doğrultuda geliştirdiği nitelikleri, G2 2022 Bahar Raporu’nda canlı sohbet kategorisinde aldığı başarılarla kanıtlandı. Farklı potansiyele sahip işletmeler için Güneydoğu Asya, Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde lider rozetlerini takarak başarısını bir kez daha tescilledi.

Zoho Desk’in Alanında Lider Olmasında Belirleyici Etkenler 

Zoho Desk, 55 farklı rozeti kazanarak en yüksek puan elde eden hizmetleri içerir. G2 Bahar Raporu’nda tescillenen bu başarının kazanılmasında Zoho Desk giriş serüvenini tercih eden kullanıcıların yorumları doğrultusunda esneklik, farklı düzeylere hitap etme, yatırımın karşılığının alınabilmesi gibi etkenler en çok öne çıkanlar arasındadır. Yazılım inceleme ve pazarlama alanında lider olan G2, kullanıcıların görüşleri doğrultusunda şu kriterleri göz önünde bulundurarak Zoho Desk’in başarısını tescilledi:


·  Kullanıcıların değerlendirmesi doğrultusunda 4 kategoride öne çıkan yüksek müşteri memnuniyeti ve NPS (net destekçi puanı).


·  Güvenirliği test edilmiş olan kullanıcıların özgün ve geniş incelemeleri.


·  Programın pazardaki etkisi, satış oranları ve kullanıcılar üzerindeki sosyal etkisi.


·  Müşteri deneyiminin doğru ve nitelikli şekilde yansıtıldığını ortaya koyan bir dizi inceleme.


·  Yüksek kullanıcı kapasitesi, kurulum, kullanım ve yönetme kolaylığı.


Bu kriterler doğrultusunda Zoho Desk, sizin deneyimleriniz doğrultusunda G2 2022 Bahar Raporu’nda lider konumuna gelmeyi başardı. Hizmetlerimize geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz. Sizlere daha verimli hizmet sunabilmek amacıyla çalışmaya devam ediyoruz. Alanında lider olan programımızı henüz denemediyseniz Zoho Desk demo sürümü hakkında bilgi alabilir ve tüm detaylara göz atabilirsiniz.

İşletmeniz için ücretsiz deneme serüvenine adım atmak amacıyla, temel ve iletişim bilgilerinizle Zoho Desk'e kaydol işlemini tamamlayabilirsiniz. Deneme süreniz sonunda tercihinize bağlı olarak daha uzun vadede müşteri desteği için lider çözümlerden yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Kardelen