zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Şirketinizin Verimliliğini Arttıracak 9 Ücretsiz Ofis Programı

09.11.18 12:57 PM By Denizhan

Her geçen gün artan rekabet ortamında ayakta kalmanın yanında başarıyı hedefleyenler için teknolojik gelişmelerin doğru takibi ve uygulaması oldukça büyük önem taşıyor. Bu gelişmelerin hızına denk bir şekilde iş süreçlerinizin yönetiminde doğru araç seçimini gerçekleştirmek artık bir zorunluluk haline geliyor. İş süreçlerinizin doğru yönetimi ile şirketinizde verimliliği yakalamak istiyorsanız, gözden kaçırmamanız gereken 9 ofis programını sizler için derledik;


1-  Zoho Mail

Kurumsal mail servisi ve uygulaması konusunda en başarılılardan biri olan Zoho Mail serisi ile şirketinizde server kurulumu için ekstra zaman kaybetmeden mail servisi kurabilirsiniz. Zoho Mail’in dosya depolama alanları ile dosya paylaşımı konusunda herhangi bir problem yaşamadan iş süreçlerinizi iyileştirebilirsiniz. Ayrıca toplantı, takvim yönetimi gibi uygulamaları tüm ofis çalışanlarınız ile birlikte kullanabilirsiniz. Zoho Mail servisinin Zoho CRM ile entegre çalışabilmesi birçok avantajı beraberinde getirecektir. Farklı bir CRM sistemi kullanıyorsanız, yine entegrasyon noktasında Zoho Mail size kolaylık sağlayacaktır. Zoho Mail uygulamasını daha detaylı inceleyebilir ve ücretsiz deneme hesabı açabilirsiniz. 

şirketiniz için zoho mail

2 -  Zoho Cliq

Teknoloji en başından bu yana daha hızlı iletişimi vadediyor. Bu iletişimi sağlamak adına kaybedeceğiniz zamanı düşününce iletişim sağlayan uygulamalardan kaçınıyor olabilirsiniz. Kurumsal şirket içi mesajlaşma uygulaması Zoho Cliq, şirket içerisinde mail göndermeden tüm ekiple mesajlaşmanızı sağlar. Ayrıca dilerseniz, ekipler, departmanlar veya projeler için özel gruplar kurarak ekip içerisindeki iletişime hız kazandırabilirsiniz. Zoho Cliq uygulamasının, akıllı telefonlarınız için IOS ve Android aplikasyonları indirerek, iletişiminizi hem kolay hem de hızlı bir yapıda sürdürebilirsiniz. Zoho Cliq uygulamasını daha detaylı inceleyebilir ve ücretsiz deneme hesabı açabilirsiniz.

şirketiniz için zoho cliq

3 -  Zoho Docs

Şirketinizdeki departmanların ortak dosya paylaşım alanlarını herhangi bir server kurulumuna ihtiyaç duymadan yapmak istiyorsanız, Zoho Docs ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Ortak alanları kolayca yönetip, düzenleyebileceğiniz Zoho Docs’u, Windows, Mac, Ubuntu veya Linux işletim sistemlerine sahip bilgisayarınızla senkronize edebilir ve ortak alanlarınıza klasörlerin içerisinden ulaşabilirsiniz.


Güncelleme : Zoho Docs Uygulaması 2021 yılından itibaren Zoho WorkDrive adı altında hizmetine devam etmektedir. Zoho WorkDrive Uygulamasını daha detaylı inceleyebilir ve ücretsiz deneyebilirsiniz.

şirketiniz için zoho docs

4 -  Zoho Projects

Projelerinizi planladığınız, takibini kolaylıkla sağlayabildiğiniz, ekibiniz içerisinde görev atamaları yapabileceğiniz bir uygulama mı arıyorsunuz? Zoho Projects tam size göre!


Zoho Projects ile projenizi fazlara ayırabilir, dönüm noktaları, görev listeleri ve alt görevler ekleyerek çok daha detaylı bir şekilde takibini sağlayabilir, tüm ekibinizin yönettiği projelere hâkim olmasını sağlayabilirsiniz.Zoho Projects Uygulamasını daha detaylı inceleyebilir ve ücretsiz deneme hesabı açabilirsiniz.

şirketiniz için zoho projects

5 -  Zoho Connect

Eski intranet sisteminin size yarattığı ekstra iş yükünden kurtulma vaktinizin geldiğini düşünüyorsanız, Zoho Connect ile kullanımı kolay, sosyal ve her türlü prosedür ile klavuzu paylaşabileceğiniz bir intranet kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir IT departmanına ihtiyacınız olmadan kolay kurulumu ve kullanımıyla Zoho Connect’in size sunduğu tüm avantajlardan faydalanmak için ücretsiz deneme hesabı açabilir ve daha detaylı inceleyebilirsiniz. 

şirketiniz için zoho connect

6 -  Zoho Meeting

Toplantılar iş süreçleriniz içerisinde oldukça önemli bir alana sahiptir. Peki, toplantılarınızı dijital alana taşıyabileceğinizi söylesek? Zoho Meeting ile toplantılarınızı dijital alana kolaylıkla taşıyabilir ve toplantı sırasında dokümanları ve grafikleri katılımcılarla paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra Zoho Meeting ile müşterilerinize eğitimler vererek yine aynı şekilde dilediğiniz dokümanları paylaşabilirsiniz. Zoho Meeting ile ayrıca web siteniz üzerinden toplantı ve eğitimlerinizi canlı olarak paylaşabilirsiniz. Zoho Meeting uygulamasını daha detaylı inceleyebilir ve  ücretsiz deneme hesabı açabilirsiniz.

şirketiniz için zoho meeting

7 -  Zoho Writer

Eğer sizler de kelimelerin gücüne inanıyorsanız, Zoho Writer’ı mutlaka incelemelisiniz. Güçlü kelime işlemcisi ile aygıtlarınız arasında ulaşılabilir olan Zoho Writer ile gerçek zamanlı, kaliteli ve ilham verici belgeleri yaratmak ve yönetmek için Zoho Workplace paketine göz atabilirsiniz. Ayrıca Zoho One Paketi içerisinde de Zoho Writer uygulamasına da sahip olabilirsiniz.


8 -  Zoho Sheet

Tablolar her zaman sıkıcı olmayabilir. Zoho Sheet ile tablo yaratabilir, düzenleyebilir ve online olarak paylaşabilirsiniz. Veriniz her zamanki güvende olurken, analizleriniz çok daha doğru bir yapı kazanabilir.Ayrıca Zoho Workplace paketine göz atarak Zoho Sheet uygulamasını daha detaylı inceleyebilir ve ücretsiz deneme hesabı açabilirsiniz.

şirketiniz için zoho sheet

9 -  Zoho Notebook

Hangi uygulamayı kullanarak yazarsanız yazın, tüm notlarınızın bir arada olduğu bir uygulama hayal edin. İşte o uygulama Zoho Notebook! Notlarınız artık kaybolmadan istediğiniz cihazda açılabilir, üstelik ücretsiz! Zoho Notebook uygulamasını daha detaylı inceleyebilir ve ücretsiz deneme hesabı açabilirsiniz.

Denizhan