zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM'i Seçmeniz için 6 Neden

21.02.20 03:06 PM By Can

Dijitalleşmenin bir lüksten zorunluluğa dönüştüğü bu çağda, işletmelerin doğru araçlara sahip olmak adına gösterdikleri performans hayati bir öneme sahip. Her geçen gün alternatiflerin arttığı ve seçim yapmanın giderek zorlaştığı bu dönemde, başarısız bir proje sadece maliyet kaybı değil, aynı zamanda işletmede değer kaybı da yaratabiliyor. Oldukça önemli olan seçim sürecinde ya da değişim sürecinde dikkat etmeniz gerekenlerden daha önce bu blog yazımızda bahsetmiştik. Bu yazımızda ise yazılım sektöründe en fazla paya sahip olan CRM yazılımı seçiminizi yaparken Zoho CRM’in size nasıl avantaj kazandıracağından bahsetmek istiyoruz. 

zoho crm i seçmeniz için 6 neden

Dünya çapında birçok başarılı şirketin de tercihi olan Zoho CRM, kullanıcılarına sağladığı kullanım kolaylığı ile birçok listede bir numara olmaya devam ediyor. Tüm avantajlarının yanı sıra, uygun fiyatı ile sağladığı yüksek performans kullanıcılardan tam puan alıyor. İşte Zoho CRM’in öne çıkan özelliklerinden birkaçı;

1-    Web Sitenizi Ziyaret Eden Aday Müşterilerinizle İletişime Geçin!

Zoho CRM ile entegre olarak kullanabileceğiniz SalesIQ ile web sitenizi ziyaret eden aday müşterilerinizle anında iletişime geçebilir, bilgilerini CRM’e zahmetsizce aktarabilirsiniz. Ziyaretçileriniz hakkında daha kapsamlı bilgiler edinmenize olanak sağlayan SalesIQ, aynı zamanda canlı sohbet modülü ile bugün müşteri deneyimi açısından oldukça önemli olan iletişimi kuvvetlendirmenize de yardımcı olur. Aynı zamanda SalesIQ üzerinden ziyaretçi hareketlerini analiz ederek web siteniz için çok daha kapsamlı raporlar oluşturabilir ve iyileştirmek veya değiştirmek istediğiniz sayfaları kolayca tespit edebilirsiniz.

zoho crm i seçmeniz için 6 neden

2-    Zoho Analiytics ile Big Data’yı Daha Etkin Yönetin!

Zoho Analytics uygulaması ile birçok kaynaktan gelen yoğun veriyi yönetebilir ve görsel olarak zengin bir biçimde analiz edebilirsiniz. Raporlarınıza akıllı telefonlarınız dahil her ortamdan ulaşabilir ve üst yönetim veya müşterileriniz ile anında paylaşabilirsiniz.

zoho crm i seçmeniz için 6 neden

3-  Pipeline Özelliği ile Satış Fırsatlarını Yakalayın!

Günümüzün alternatiflerle dolu iş dünyası için Satış Fırsatı kavramı oldukça önemli bir yerde duruyor. Kuşkusuz her işletme satışlarını artırmak ve çok daha fazla kazanmak ister. Bunun için gereken birçok araçtan sadece biri olan Satış Fırsatı kavramını kısaca; sonucunda satışın gerçekleştiği durumlar olarak tanımlayabiliriz.Pipeline özelliğine dair daha detaylı bilgi almak isterseniz, daha önce hazırladığımız blog yazısına buradan göz atabilirsiniz. 

zoho crm i seçmeniz için 6 neden

4-  Bulut Teknolojisinin Tüm Avantajlarından Faydalananın!

Özellikle Z kuşağının da etkisiyle birlikte zamandan ve mekândan bağımsız çalışmak işletmeler için ciddi bir önem taşımaya başladı. Saha elemanlarının işini kolaylaştıran bulut teknolojisi ile işinize hız ve verimlilik katabilirsiniz. Zoho CRM içerisindeki tüm uygulamaların bulut teknolojisine uyumlu olmasının sağladığı avantajları kullanabilirsiniz. Donanıma ve sunucuya ekstra ücret ödemeden kullanabileceğiniz Zoho CRM ile işletmenizin geleceğini bugünden şekillendirebilirsiniz.

5-  Entegrasyonlarla İş Süreçlerinizi Daha Etkili Hale Getirin!

Entegrasyonun değerinin giderek arttığı bu dönemde, Zoho CRM oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Tüm Zoho ürünleri ile entegrasyon imkânı sunan Zoho CRM aynı zamanda 3 parti birçok uygulama ile de entegre çalışabiliyor. Zoho CRM''in Google Adwords, Facebook Microsoft Office gibi popüler programlar ile hazır entegrasyonlarından yararlanabilir ve entegrasyon ile kaybettiğiniz zamanı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.  

zoho crm i seçmeniz için 6 neden

6-  Cloudyflex Danışmanlığı ile Zoho CRM’den Tam Verim Alın!

Projenizin başarısı üzerinde seçtiğiniz yazılım kadar, birlikte yürüyeceğiniz yol arkadaşı da önem taşır. Doğru araçları seçmiş olmanıza rağmen, doğru desteği alamazsanız, projeniz tüm emeklerinize rağmen başarısız olabilir. Zoho ürünlerinin Türkiye yetkili Satıcısı olan Cloudyflex, yıllar boyunca sektörde edindiği tecrübeyi sizlerle paylaşmaya hazır! Sizler de işletmenizin geleceği için ilk adımı atmaya hazırsanız, Cloudyflex ekibine ulaşabilir ve tüm Zoho ürünlerine dair daha detaylı bilgi alabilirsiniz!

Can