zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho One İle Tanışın

21.06.18 01:19 PM By Can

Zoho One, şirketinizi etkin bir şekilde yönetmeniz için gereken tüm uygulamaları tek bir paket içerisinde sunuyor. Paket içerisinde 35'in üzerinde entegre web ve mobil uygulamaları mevcut; bu da Zoho One'ı gerçek bir işletim sistemi haline getiriyor.


Gelin, Zoho One'ın tek başına bir şirketi işletmenizi nasıl sağlayacağını kısaca inceleyelim.

Şirketler İçin İşletim Sistemi

Zoho One ile şirketinizin tüm iş süreçlerine dönük yazılımlar size bütünleşik olarak sunuluyor. Bunların arasında satış, pazarlama süreçleri ile ilgili olarak CRM-Müşteri İlişkileri Yönetimi içinZoho CRM'i pazarlama otomasyonu ve toplu e-posta için Zoho Campaigns'i, ziyaretçi takibi ve sohbet için Zoho SalesIQ'yu ve satış sonrası destek için Zoho Desk'i bulacaksınız. İş faaliyetlerinizi etkin yürütmek için ihtiyaç duyduğunuz uygulamalar da sunulmakta. Bunlar arasında finans/faturalama için Zoho Books, Zoho Invoice'i, abonelik bazlı tekrarlayan faturalama yapan şirketler için Zoho Subscriptions'ı ve işe alma ve İK süreçleriniz için Zoho Recruit ve Zoho People gelmekte. Bitmedi! - Çalışanların işbirliği yaparak çalışmasını sağlayan ( ofis uygulamaları, e-posta, kişisel verimlilik ve işbirliği uygulamaları içeren Zoho Workplace ailesi de Zoho One içerisinde sunuluyor. Zoho Workplace içerisinde başta kurumsal mail çözümü olan Zoho Mail'in yanısıra Zoho'nun ofis uygulamaları Zoho Showtime, Zoho Writer ve Zoho Sheets geliyor.Kurumsal sohbet/işbirliği çözümleri olan Zoho Cliq ve Zoho Connect ve web sitesi geliştirici Zoho Sites da çözümün içerisine dahil.


Yukarıdaki bütün ürünlere ek olarak özel yazılım ihtiyaçlarınız için; sürükle-bırak web ve mobil uygulama oluşturucusu olan Zoho Creator ile özel iş gereksinimleriniz için (örneğin, lojistik planlaması gibi) özel uygulamalar oluşturabilir ve işletmenizi Zoho One ile tek çatıdan yürütebilirsiniz.

Zoho uygulamalarının hepsi web'de ve mobil cihazınızda çalışıyor, bu sayede yazılımlara her yerden erişebilirsiniz.


Yazılımın Ötesinde Yenilik

Bir yazılım satın alındığında, yazılımın kurulması, yönetilmesi ve kurumunuzun kullanımına hazırlanması gerekir. Her çalışanın farklı uygulama yetkilerinin, kimlik bilgilerinin ve hesaplarının ayarlanması sürecinin oldukça can sıkıcı bir süreç olduğu konusunda hiç şüphemiz yok.


Zoho One, tüm hesap yönetimi ve organizasyonu için tek bir yönetim konsolu sunuyor. Hesap politikaları/ayarları; hizmet düzeyinde, kuruluş düzeyinde, departman düzeyinde ve hatta bireysel düzeyde esnek bir şekilde ayarlanabiliyor.


İnanılmaz Teknoloji İnanılmaz Fiyatla

Zoho One'ı 1 yıllık lisanslama ile aldığınızda aylık ücret çalışan başına $33/Ay'a denk gelmekte. Arzu ederseniz çalışan başına 39$/Ay ödeyerek uzun dönemli taahhüde girmeden de Zoho One'ı kullanabilirsiniz. Zoho One'da diğer klasik yazılımlardan farklı olarak tüm çalışanlarınızın lisanslanması gerekiyor. Zoho One fiyat detayları için tıklayın.


Zoho one ile Zoho, son derece gelişmiş bir yazılım ailesini herkes için ulaşılabilir hale getirmiş oluyor. Çünkü Zoho için yazılım artık sürekli planlanması ve bütçe ayrılması gereken bir lüks değil; elektrik, su gibi herkesin kolayca ulaşması ve kullanması gereken bir ihtiyaç.


Zoho One ile işinizi yürütmek için gereken tüm yazılımlara sahip olabilirsiniz. Herhangi bir ekstra ücretlendirme, yıllarca süren taahhütler veya beklenmedik sürüm yükseltmeleri ile karşılaşmayacaksınız. Zoho'nun One paketinde bulunan uygulamaların hepsinin Kurumsal yani en güçlü sürümlerine aynı fiyat içerisinde sahip olacaksınız.

Zoho One tüm işletmelerin, özellikle büyümekte olanların, hayallerindeki paket. Hangi yazılımı almalıyım diye endişelenmeye veya iş geliştirme yazılımı almak için varınızı yoğunuzu ortaya koymaya hiç gerek yok. Zoho One ile işiniz ve huzurunuz tıkırında olacak!

Zoho One hakkında daha fazla bilgi isterseniz, lütfen buraya tıklayın. Fiyatlar için buraya tıklayabilirsiniz.

"Zoho One'ı hemen denemek veya satın almak istiyorum!" derseniz de burayı tıklayabilirsiniz.


Can