zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Cloudyflex'in İstanbul'da Gerçekleştirdiği 7.Zoho MeetUp Etkinliği ve Özeti

18.10.21 02:36 PM By Denizhan

Değişimin ve dönüşümün her geçen gün hız kazandığı bugünlerde, işletmelerin kullandıkları CRM Sistemi ve diğer akıllı iş uygulamaları niteliği geleceklerini belirlemeye devam ediyor. Birçok işletme, iş süreçleri için en doğru tercihi yapmak için büyük çaba gösteriyor. Yazılım pazarındaki alternatiflerin her geçen gün arttığı ve seçim yapmanın giderek zorlaştığı bu dönemde, Zoho birçok firma için ilk tercih olmaya devam ediyor. Uzun yıllardır iş uygulamaları konusunda liderliğini koruyan Zoho, dünyanın dört bir yanında popülerliğini sürdürüyor.


Zoho Türkiye Partneri olan Cloudyflex, Türkiye’de Zoho uygulamalarını kullanmak isteyen firmalara birçok avantaj sunuyor. Zoho ürünleri hakkında merak edilenlerin anlatıldığı Zoho MeetUp etkinlikleri vasıtasıyla birçok firmaya uygulamaları en etkin nasıl kullanabileceklerini aktaran Cloudyflex, geçtiğimiz günlerde yeni bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Zoho’ya dair tüm yeniliklerin ele alındığı etkinlik, Mart 2020’den sonra gerçekleşen ilk etkinlik olmasıyla da önem taşıyordu. Cloudyflex’in 7. Zoho MeetUp etkinliğinde neler olduğunu merak ediyorsanız, bu yazımız tam size göre! İşte Zoho hakkındaki son güncellemeler ve yeniliklere kısa bir bakış:

8 Ekim Cuma günü gerçekleşen etkinlikte Zoho kullanıcıları ve Zoho kullanmak isteyen herkes, Kozyatağı Workinton ofisinde bir araya geldi. Pandemi önlemleri göz önünde bulundurularak gerçekleşen etkinlikte, 2020 ve 2021 yılları boyunca Zoho CRM ve diğer Zoho uygulamaları üzerine gelen yeniliklerden konuşuldu.


Etkinlik boyunca konuşulan ve öne çıkan bazı başlıkları, sizler için aşağıdaki başlıklar altında derledik;

zoho meetup istanbul ekim 2021

Zoho CRM 2020 ve 2021 Güncellemeleri Canlıya Alındı

Zoho’nun amiral gemisi Zoho CRM, her yıl olduğu gibi geçtiğimiz iki yıl içerisinde güncellendi. Pandemi koşullarında işletmelere büyük avantaj sağlan Zoho CRM, yeni güncellemeleri ile çağın gerektirdiği her şeyi içeren bir yapı kazandı. Zoho CRM’in yeni özelliklerine daha önce kaleme aldığımız Zoho'nun 2020 Hikayesini Keşfedin! başlıklı yazımızdan ulaşabilirsiniz. 

Zoho SalesIQ’ya kodsuz Chatbot Geliştirme Arayüzü ve Yeni Özellikler Geldi

İyi müşteri etkileşimi, çoğunlukla müşterinin bir potansiyel müşterinin sitenize geldiği andan itibaren, işletmenizle olan yolculuğu boyunca, markanızla her etkileşimde bulunduğunda yaşadığı olumlu deneyimlerin bir sonucudur.Bunun farkında olan Zoho ekibi, en sevilen canlı sohbet yazılımı SalesIQ’yu hem B2B hem de B2C işletmeler için eksiksiz bir müşteri etkileşim platformuna dönüştürdü. Pazarlama, satış ve müşteri destek çabalarınızın tümünü birleştirmek için hepsi bir arada müşteri etkişeşimi, canlı sohbet ve analiz platformu olan SalesIQ 2.0’ı keşfedin! Böylece potansiyel müşterilere ve müşterilere her aşamada mümkün olan en iyi deneyimi yaşatın! Zoho SalesIQ hakkındaki son gelişmeler için Yepyeni Bir WebChat ve ChatBot Deneyimi : Zoho SalesIQ 2.0'ı Keşfedin! başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Online Sözleşme Yönetimi Uygulaması: Zoho Contracts hayata geçti

Her geçen gün teknolojinin etkisi rekabet ortamında çok daha belirgin hale geliyor. Özellikle son yıllarda, doğru teknolojileri kullanmayan işletmeler, iş süreçlerini yönetmekte oldukça güçlük çekiyor. İş süreçlerinin başlangıcından itibaren doğru teknolojilerle yönetimin sağlanması işletmelerin başarısı üzerinde kritik önem taşıyor. Bu noktada, online sözleşme yönetimi sistemleri (CLM) oldukça önemli bir yere sahip. Bunun farkında olan Zoho ekibinden yeni bir ürün duyurusu geldi.  Online sözleşme yönetimi sistemi: Zoho Contracts’ın kullanıma hazır olduğunu duyuran Zoho, zengin özelliklere sahip bu ürün ile CLM sürecinizi daha verimli bir şekilde yönetmenize ve düşük maliyetle geniş ölçekte uyumluluğa ulaşmanızı sağlıyor! Zoho Contracts hakkında daha detaylı bilgiye: Online Sözleşme Yönetimi Sistemi: Zoho Contractsı Keşfedin! başlıklı yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Zoho MarketingHub uygulaması Zoho Marketing Automation adı altında yenilendi

Zoho Marketing Automation sizlere tüm pazarlama kanallarınızı tek bir çatı altında yönetebileceğiniz ve daha fazla lead üretmenizi sağlayacak bütünleşmiş bir platform sunuyor. Zoho Marketing Automation ile ​​Detaylı Lead Takibi, Web Siteniz İçin Davranışsal Analizler, Mobil Uygulama İzleme, Lead Süreçlerini Optimize Etme, Yatırımları Ölçme ve İleri Seviye Raporlar gibi pek çok özelliğe sahip olabilirsiniz. 

İleri Seviye Süreç Yönetimi hizmeti sağlayan Zoho Orchestly uygulaması Qntrl adı altında yenilendi

Her organizasyonun iş süreçleri kendine has bir yapıya sahiptir. Bu özgün yapı teknolojik araç seçimi söz konusu olduğunda kimi zaman zorlayıcı olabilir. Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte rekabet ortamının koşulları yeniden şekillenirken, işletmelerin dijital dönüşüm için adım atma noktasında daha hızlı davranması gerekiyor. Özellikle son yıllarda yaşadığımız sıra dışı durum, bir kez daha gösterdi ki iş süreçlerinin kesintisiz olarak devam edebilmesinin tek yolu doğru teknolojik araçları kullanmak! Değişen ve güçlenen rekabet ortamında hızın ne kadar önemli olduğunu göz önünde bulundurursanız, manuel olarak gerçekleştirdiğiniz her görev işiniz açısından hem zaman hem de maliyet kaybıdır. Bu kayıplara son vermeniz için geliştirilen Zoho ailesinin etkileyici üyesi Zoho Orchestly’den yeni bir haber var! İşinizin komuta merkezi görevini üstlenen Zoho Orchestly, süreç yönetimini tüm detayları ile kavrayarak organizasyonunuza verim katıyordu. Şimdi ise Qntrl adı altında, çok daha fazlasını vadediyor. Zoho Orchestly’nin yeni yüzü Qntrl’ü: Qntrl ile Süreç Yönetiminizi Daha Verimli Hale Getirin! Başlıklı yazımızda mercek altına aldık.


Ayrıca, etkinlikte yakın zamanda datanızı hızlı bir şekilde yönetmenize olanak tanıyan Zoho DataPrep uygulamasının da hayata geçtiğinin duyurusu yapıldı. 

Zoho CRM WhatsApp Entegrasyonu : Wappflex

Zoho CRM- WhatsApp Entegrasyonu sayesinde, işletmenizde WhatsApp üzerinden müşterilerinize destek verebilir ve konuşmalarınızı geçmişleri ile birlikte ve ayrıca kategorize edilmiş notları ile kayıt altında tutabilirsiniz. Wappflex platformu altında size sunulan bu entegrasyon, artık Instagram ve Telegram kanallarındaki mesajlarınızı da Zoho CRM sisteminize entegre ediyor!


Düzenli aralıklarla gerçekleştirilen Zoho MeetUp etkinliklerinin ücretsiz olduğunu hatırlatmakta fayda var. Zoho ürünleri hakkında merak ettiğiniz her sorunun yanıtını alabileceğiniz bu etkinliklere katılmak istiyorsanız, formu doldurmanız yeterli!

Denizhan