zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

10 Yılı Kutlarken: Zoho CRM - KOBİ’lere 10 Kullanıcıya Kadar Ücretsiz!

21.06.18 12:05 PM By Can

10 Yılı Kutlarken: Zoho CRM - KOBİ’lere 10 Kullanıcıya Kadar Ücretsiz!


Başlangıçtaürünlerini bol bol dağıtıp sonra büyüyüp deneyim kazandıkça bedava hizmetlerde kısıtlama yapmak (hatta bazen tamamen kesmek) yazılım hizmeti sunan şirketler arasında oldukça yaygın bir uygulamadır. 


Sebebi oldukça basit: şirket yeni ve meteliksiz olunca, ürünü bedava vermek kolay. Ancak, risk sermayesi şirketin söz verdiği kar artışını sormaya başlayınca ilk vazgeçilen bedava hizmetler olur – ve yerini fiyat artışları alır. Şirket hâlihazırdaki potansiyel müşterilerinden daha çok para çıkarmak zorunda kalır - ve küçük ölçekli müşteriler son kuruşlarına kadar süzülür. 


Şimdiye kadar zaten Zoho’da işlerin farklı bir şekilde yürüdüğünü biliyor olabilirsiniz. Belki haberiniz olmayabilir ama Zoho Zoho CRM’i (Müşteri İlişkileriYönetimi) 10 sene önce piyasaya sürerken küçük işletmelere bir söz vermişti ve geçmişi boyunca birçoğuna da yardım etti. 


Bu 10 yılönceydi. Zoho’nun işleri oldukça büyüdü ve giderek kazancının çoğunu daha büyük şirketlerden çıkartmaya başladı. Bu noktada, diğer şirketler büyümelerine yardım eden küçük ölçekli müşterilerine sırtlarını dönerler. Ama Zoho küçük işletmelere verdiği sözü ikiye katlıyor! Biz de Cloudyflex olarak bu güzel haberi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz : 


Free10: Küçük işletmeler için Sonsuza Kadar Ücretsiz CRM Çözümü 


Free10, 10 kullanıcıya kadar tamamen ücretsiz, kontratsız, deneme süresi olmayan, kredi kartı gerektirmeyen bir CRM çözümü. Elbette iş ihtiyaçları daha kapsamlı olanlar aralarında Zoho CRMPlus ’ın da bulunduğu diğer sürümleri kullanabilirler. 


Bu genişleme sayesinde, kurumunuzda müşterilerle muhatap olan herkese masrafsız olarak #CRM verme esnekliğine sahipsiniz. Zoho’nun harika Free10 paketi şunları içeriyor :

  • Müşteri Adayları, Firmalar, Kişiler, Satış Fırsatları, Web formları vb.
  • Satış süreçlerini otomatikleştirmek için iş akışı kuralları
  • Satış dökümanlarını ekiple paylaşmak için dokümanlar modülü.
  • Roller ve profiller aracılığıyla kullanıcı yetkilendirmeleri


Daha başka? Zoho CRM’i Kampanyalar Satış Sonrası Hizmet Recruit/Seçme Yerleştirme , SalesIQ, Anket, Projeler, Raporlar gibi diğer Zoho iş uygulamalarına Google uygulamalarına ve diğer üçüncü parti hizmetlere zahmetsizce entegre edebilirsiniz. Tüm detayları incelemek ve kaydolmak için ücretler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 


Peki Zoho neden KOBİ’lere 10 kullanıcı vermeyi seçti? Zoho’nun 10 yıl önce Zoho portföyündeki ilk ürünlerden olan Zoho CRM’in ilk versiyonunu piyasaya sürmesi de tesadüf değildi, bu bizce KOBİ’lere bir hediye idi! Yani Zoho’nun bu yeniliği on yıl kutlamalarının bir parçası yapması tam cuk oturdu! 


Bu arada,Zoho’nun son 10 yıldaki gelişiminden bir kesit sunan aşağıdaki infografiği inceleyebilirsiniz. 


Zoho bu büyük aşamayı gerçekleştirmede kendilerine yardım eden tüm 50,000+ müşterisine ve 13 Milyon’un üzerinde kullanıcısına teşekkür ediyor. Biz de Türkiye’de bu yolculuğun parçası olan müşterilerimize teşekkür ediyoruz! 


Haluk Çavuşoğlu

Zoho'nun 10 Yılı

Zoho'nun 10 Yılı

Can